Dolgozói kedvezmény

Belegondolt már, mennyi időt tölthetnek a munkavállalói saját, személyes ügyeik intézésével munkaidő alatt? Az élet velejárója, hiszen mindenkinek vannak személyes ügyei és mindig is lesznek. A kérdés az, hogy értékes munkaidejük egy része – Ön szemszögéből nézve erre pazarlódik, vagy lehet-e okosabb megoldást is találni?

Ne gondoljon bele, mert álmatlan éjszakákat fog okozni, hogy erőforrásai miként pazarlódnak el. Kapcsolódjon az elintézzük.hu programhoz, és jelentős árkedvezményt adunk a munkatársainak, és a következő fog történni:

  • Az ezer éve nyomasztó ügyeiket mi intézzük a dolgozók helyett, vagyis
    Nem fognak egész nap azon töprengeni, hogy megígérték otthon az átírást, de még sincs meg. Segítségünkkel könnyű szívvel, felszabadultan termelik a profitot Önnek;
  • Nem azzal telik a fél délelőtt, hogy a kiskonyhában megpróbálják a kollegák kitalálni mit kell tenni, ahelyett, hogy dolgoznának, és már nem is csak egy embere foglalkozik mással, hanem kettő vagy négy;
  • Nem lógnak meg szemlesütve, titokban az ebédidőben vízórát átíratni;
  • Viszont hálás szívvel gondolnak gondoskodó munkahelyükre, azon belül is jó fej vezetőjükre.

Beszéljünk, hiszen akár a Cafeteria programba is be tudjuk illeszteni – lesz adóvonzata, de sokan szívesebben erre szánnák a keretüket még így is, minthogy üdülési csekket igényeljenek.