Rólunk mondták

“Fel a kezekkel: kinek van a rohanós hétköznapokon – munka és család mellett – ideje, de legfőképpen idege hivatalokban csücsülni és kivárni, beadni, kitölteni, megérteni az élettel járó adminisztrációs feladványokat?  Amikor a teendő listám kezd egyre nyomasztóbb hosszúságot ölteni, és felismerem, hogy egyedül már nem megy – na akkor hívom az elintézzük.hu-t. Köszönöm, hogy annyi mindent megoldotok helyettem! Köszönöm, hogy ügyintézés helyett koncentrálhatok azokra a dolgokra, ahol tényleg rám van szükség! Mert sorban állásban szerencsére nem vagyok pótolhatatlan. Ti viszont maximálisan hiánypótlók vagytok!”

Ördög Nóra

„Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Máskor is igénybe fogom venni! Köszönöm!”

Bényeiné Pozsgai Gabriella

“Nagyszerű szolgáltatás, rendkívül hasznos és nagyon precízen működik. Én rengeteget utazom a munkám miatt és így óriási segítség az otthoni hétköznap ügyek intézésében . Mindent el tudtak intézni, amit kértem a lehető legrövidebb idő alatt és a kapcsolattartás is zökkenőmentes volt még külföldről is! Ja, és csak utólag kellett fizetnem mindent! Biztos, hogy a jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatást! Köszönöm!”

Sávolt Attila

“Munkám során naponta felmerül egy-egy elintézendő dolog, amit nem mindig van időm és lehetőségem rögtön megoldani. Nagyon jó érzés tudni, hogy van egy olyan csapat, akikre mindig számíthatok. Precízen, pontosan és gyorsan nyújtanak segítő kezet, mindamellett rendkívül rugalmasak és kedvesek. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Gönczi Gábor

„A céges flottánk átírásának intézésére kértük fel az elintézzük.hu-t, akikkel már előtte is volt kapcsolatunk. Hatékony segítségükkel gördülékenyen és határidőn belül megtörtént az ügyintézés, nekünk csak adatokat kellett szolgáltatni. A cégváltás kellős közepén ez nagy könnyebbség volt számunkra. Vidáman újságoltam ismerőseimnek is a jó hírt és kiderült, hogy egyik barátnőm is rajtuk keresztül intézte – nagy megelégedéssel – a céges papírjait.”

Scollon Krisztina

„Az  elmúlt években harmadik alkalommal fordultam a cégükhöz. Minden egyes alkalommal, szemmel látható volt a fejlődés, mind a technikai oldalról, valamint, és főleg a személyes odafigyelést & a profizmust tekintve.  

Az internetes oldal tiszta, jól áttekinthető, az árak a földön járnak, az irodai személyzet és az ügyintézők gyorsak, udvariasak, öröm velük dolgozni és bátran, bizalommal adom tovább a nevüket másoknak.”

László, New York City

“Nagyon szépen köszönöm a gyors, pontos ügyintézést és a végtelenül kedves ügyfélszolgálatot.
Hálásan köszönjük, további sikeres munkát kívánunk!”

Fekete Tibor, Németország

“Nagyon köszönöm a gyors „elintézést”. A reggeli első találkozónkhoz képest – minden várakozáson felül  – már 11-kor megjött az új  TAJ kártyám.
János a kedvencem.
Élmény Önökkel dolgozni.
Szép őszi napokat és sok ügyfelet kívánok! Megérdemlik. “

Somlai Rita