Elintézzük.hu
Üzletünk nyitása óta ügyet oldottunk meg.
Ezzel ügyfeleinknek órát spóroltunk meg.

Teljes mamaügyintézés

A szülést vállaló nők, illetve családok részére számos támogatás alanyi jogon jár, de ezeket a kismamának kell igényelnie, mégpedig általában személyesen, ami számos hivatal felkeresését, valamint alkalmanként több órás várakozást jelent, amit otthon tölthet a babával, ha ránk bízza ezek elintézését.

Feltehetőleg már a szülés előtt tisztában vannak vele az anyukák, hogy a baba születésekor egyszeri anyasági támogatás jár alanyi jogon, de sokan nem tudják, hogy ennek igénylése határidőhöz van kötve, vagyis csak a szülés utáni, 180 napon belül lehet kérni.

A hozzánk forduló anyukákat minden alkalommal részletesen tájékoztatjuk, hogy esetükben milyen támogatások, segélyek és egyéb juttatások járnak, ugyanis ezek számos tényezőtől függnek, kezdve a mama és a baba családjának anyagi helyzetétől. Az sem mindegy, hogy például melyik önkormányzathoz tartoznak, hiszen a szülés után igényelhető kerületi támogatás teljesen eltérő lehet a különböző önkormányzatoknál.

A családi pótlékról mindenki tudja, hogy az minden gyereket nevelő családnak jár, de az igénylésével együtt járó hercehurcára már kevesebben gondolnak, ráadásul van, aki esetleg nem tudja, hogy az Államkincstárnál maximum két hónapot fizetnek ki visszamenőleg.

A CSED-ként ismert csecsemőgondozási dij  általában a munkáltatónál kell igényelnie azoknak, akik szüléskor rendelkeznek munkahellyel és munkáltatójuk TB kifizetőhelyként működik. Ha a munkahely mégsem intézi a CSED-et vagy nem dolgoztak a baba születése előtt, akkor maguknak kell utánajárniuk az egészségbiztosító ügyfélszolgálatánál.

Bízza ránk a hivatali ügyintézést, sorban állást és az ezekkel együtt járó stresszt, Ön pedig maradjon otthon és kényeztesse a babát.

A lenti igénylő kitöltésével kérje kötelezettségmentes, személyre szóló ajánlatát! Írjon nekünk!

Ügyintézési díjunk: 24.800 Ft

Név
E-mail cím
Telefonszám
Szolgáltatás
Teljes mamaügyintézés
Üzenet
*kérjük, minden mezőt töltsön ki.
Hamarosan visszahívjuk egyeztetni a részleteket.

fogalma sincs, merre induljon?
nincs kedve hivatalba menni?

elintézzük Ön helyett!

Figyelmébe ajánljuk
Jelzálog

A hitel már megvan, de a bank nem intézi a Földhivatalt? Vagy éppen...